Nieuwsarchief

Arrestatieteam politie houdt man (34) aan in woning Hattemerbroek

Het arrestatieteam van de politie heeft zaterdagavond een instap gedaan in een woning aan de Verlengde Kerkweg in Hattemerbroek. Vanaf een uur of half negen / negen uur heeft de politie op diverse locaties in en rond Hattemerbroek posities ingenomen. De politie hield een woning aan de Verlengde Kerkweg in de gaten. Daar hield zich een 34-jarige man op die door de politie aangehouden moest worden. Het arrestatieteam kwam rond vijf over half elf in actie. De verdachte kon in of nabij de woning aangehouden worden door het arrestatieteam, waarna de verdachte overgebracht is naar het politiebureau.

Update zondag 15.00u: De politie laat in het persbericht weten dat de man zaterdagmiddag betrokken zou zijn geweest bij een bedreiging met een mogelijk vuurwapen. De man was al vertrokken toen de agenten ter plaatse kwamen na meldingen. Omdat de man een bekende van de politie was, werd er direct een signalering uitgedaan naar andere eenheden.

Aan het begin van de zaterdagavond dook de man op in Kamperveen. Daar viel de man ambulancemedewerkers lastig. Het agressieve gedrag van de man was voor de medewerkers aanleiding om de politie te alarmeren. Wederom was de man al gevlogen voordat de politie er was. De medewerkers van de ambulance hebben aangifte gedaan van vernielingen in de ambulance.

Tijdens de aanhouding van de man in een woning aan de Verlengde Kerkweg probeerde de man nog te vluchten, maar het arrestatieteam kon de man alsnog aanhouden. Uiteindelijk is er geen vuurwapen meer aangetroffen bij de man. De man zit voorlopig vast.


Reageren 11.933x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattemerbroek:

Oud pand Hostellerie Vogelesangh nu wel ten prooi gevallen aan vlammen: uitslaande brand Hanesteenseweg Hattemerbroek
Weekendwerk A28 afslag Wezep-Hattemerbroek afgerond: liggers nieuw viaduct succesvol ingehesen
Brand in dak rietgedekte woning Voskuilersteeg Hattemerbroek
Het weer in Wezep
Bewolkt 12,4°C
ZW 14,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier