Burgemeester Hoogendoorn onthult het wapen bij Coelenhage. eigen foto
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Hoogendoorn onthult het wapen bij Coelenhage. eigen foto

Verbijstering over sluiting van ruim 175 jaar oud partycentrum in Wezep: ‘Niet te bevatten’

Wezep raakte tijdens de jaarwisseling een begrip kwijt. Het vermaarde Coelenhage, waar meer dan 175 jaar bruiloften en partijen verzorgd werden, is voorgoed geveld door corona. De sluiting leidt tot ontzette reacties.

16 reacties

  • K. Kanis

    2 jaar geleden
    Natuurlijk zijn ergere situaties te bedenken. Dit bedrijf had alles wat nodig is/was in deze horeca!! n.l. : Het Fingerspitzengefühl. Ik kwam er 45 jaar terug al. Alle aanpassingen aan deze tijd meegemaakt. De dag daar beginnen met een kop koffie, familiefeestjes, Jubileum buffetten en Mannendagen. Altijd stond de fam. Vrolijken met zijn gastvrijheid/Fingerspitzengefühl klaar om het je naar de zin te maken.Triest in triest dat dit familiebedrijf sneuvelt. Maar.....Wel begrijpelijk !!! STERKTE !
  • H. Hudepohl

    2 jaar geleden
    J. Bosch: je trekt conclussies die nergens op slaan maar je voorstellingsvermogen zal wel beperkt en vertroebelt zijn. Ter geruststelling van J Bosch: ik heb mij heerlijk laten vaccineren en ben, juist daardoor, totaal niet angstig voor besmetting. Ben gewoon lekker buiten, ga sporten en waar mogelijk shoppen. En ja, het is heel vervelend voor de middenstanders in welke vorm dan ook, die elke keer, gecompenseerd of niet,de nodige klappen krijgen.
  • J Bosch

    2 jaar geleden
    H.Hudepohl en JM Schinkel, het beste is dat jullie lekker binnenblijven en nooit meer naar buiten gaan, walgelijk wat een angst. Door uw paniekerige houding zal er geen verbetering in komen. Het zal ook niet aan die laatste 15% liggen.(zal inmiddels wel 10% zijn). Alles moet weer open en nooit meer sluiten. Het is verschrikkelijk voor de ondernemers die hun winkels, sportcentra etc etc hebben moeten sluiten, maar waarschijnlijk zullen er meerdere, net als de fam Vrolijken, hun afweging maken.
  • Jan Borst

    2 jaar geleden
    Waarom ook hier weer een Corona discussie van maken? Het is gewoon heel jammer voor de ondernemers familie en ook voor Wezep🥲
  • HAM Boelens

    2 jaar geleden
    Wat heb ik hier genoten in Koelenhage van de kopjes koffie op maandag. Van de luch, de bruiloft en huwelijksbeurs. De schone locatie en de altijd fijne personeel. Chapeau.
  1. Enorme ontlading bij Heino na late treffer tegen Rohda, csv Apeldoorn voorkomt eerste zege voor Voorwaarts
    PREMIUM

    Enorme ontlading bij Heino na late treffer tegen Rohda, csv Apeldoorn voorkomt eerste zege voor Voorwaarts

    Door de nederlaag van VVOG bij Be Quick 1887 wist Rohda Raalte dat het bij een overwinning op Heino de derde plek in de vierde divisie D zou veroveren. Maar het liep anders. Een late treffer van Tim Referink zorgde voor een daverende verrassing. SC Genemuiden klom in de derde divisie A wél naar de derde plaats. In dezelfde competitie deed Staphorst goede zaken op Urk, terwijl DVS’33 zich langzaam maar zeker serieuze zorgen moet gaan maken.