Ankeiler: De ervaring leert dat een goed verzorgd uiterlijk ook direct een beter gevoel geeft.

- De ervaring leert dat een goed verzorgd uiterlijk ook direct een beter gevoel geeft. Daarom biedt IntermeZZo (Centrum voor leven met en na kanker) de workshop ‘Uiterlijke verzorging voor mensen met kanker' aan. De workshop wordt georganiseerd door de Stichting ‘Look Good... Feel Better’ op maandag 11 juli in het Isala ziekenhuis in Zwolle van 10.00 tot 12.00 uur.

Tips en adviezen

Tijdens deze workshop krijgt u tips en adviezen over de verzorging van uw huid en make-up aan de hand van een ‘12 stappenplan’. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met de huidverzorgingsproducten, die speciaal voor deze workshop beschikbaar zijn gesteld.

De workshop wordt geleid door een ervaren schoonheidsspecialist en enkele (getrainde) vrijwilligers. Daarnaast is er ook een haarwerker aanwezig die een presentatie geeft over de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van de haarwerken. Ook worden alternatieven laten zien, zoals hoedjes, mutsjes en shawls. Na afloop van de workshop krijgt u een 'productentasje' en een instructieboekje mee naar huis.

In verband met de hygiëne wordt u gevraagd om uw eigen make-up en penselen mee te nemen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden op eigen initiatief bij IntermeZZo via (088) 624 6088 of via uw arts, regieverpleegkundige of een andere ziekenhuismedewerker.

Voor wie

De workshop is bestemd voor mensen met kanker, zowel mannen als vrouwen, tijdens en/of (kort) na hun behandeling.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

LocatieDokter van Thienenweg 1A

8025 AL Zwolle

Intermezzo is iedere werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. (088) 624 6088

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel