OLDEBROEK - Voor de 15e keer organiseerde volleybalvereniging Bakkerij Jonker – Blauw Wit het beachvolleybaltoernooi. Voor de tweede maal op rij werd het weer in het jasje van de beachweek gegoten. Een week lang beachvolleybal voor allerlei niveaus. Met meer dan 70 teams in totaal en ruim 200 deelnemers werd ook deze editie een groot succes.

Het was dinsdag eerst de beurt aan de CMV, C-jeugd en het onder 19 toernooi. Er werd direct fanatiek gestreden voor winst. Donderdagavond was het de beurt aan de bedrijventeams. Deze categorie werd voor het eerst georganiseerd en het was een groot succes. Het toernooi zat nadat de inschrijving openging al snel vol. 28 teams streden om de felbegeerde wisselbokaal. Na een avond lang beachvolleyballen versloeg Trendhout het team van Bureau Hanze. De strijd om de derde plek werd gewonnen door Veldkamp Keukens dat Russcher Kraanverhuur wist te verslaan.

Op vrijdagavond en zaterdag kwamen de competitieteams (2 tegen 2) en de recreantenteams. is actie. Onder fijne temperaturen in een lekker zonnetje werden de poulefases afgewerkt waarna het tijd was voor finale finalerondes. In de recreantenklasse ging de titel voor het eerst het team ‘De Frunsels’, vroeger al vaak succesvol tijdens het straatvolleybaltoernooi. Het duo ‘Shan’ won in de damescategorie, Gaillard en Gaillard won het Heren Laag toernooi en in de Heren Hoog categorie ging de winst naar Van der Spek & Hofstede.