Ankeiler: Op 5 plekken openen keramisten op zaterdag op 30 juli hun tuin/atelier in Elburg-Oldebroek en ’t Harde tussen 11.00 en 17.00. Een route van 19 km is uitgezet die met de auto of op de fiets gereden kan worden.

- Op 5 plekken openen keramisten op zaterdag op 30 juli hun tuin/atelier in Elburg-Oldebroek en ’t Harde tussen 11.00 en 17.00. Een route van 19 km is uitgezet die met de auto of op de fiets gereden kan worden. De route is te vinden op facebook: Keramiek route Elburg Oldebroek ‘t Harde

Voor het tweede jaar wordt deze route georganiseerd. In Elburg bij Aan de Gracht, Havenstraat 5, waar Corrie Vos en de mensen die in haar atelier werken hun werk laten zien. Daarna kunt u naar Studio Keramiek Elburg in de Rozemarijnsteeg 29 voor het werk van Josje Berends en Frida Hengeveld.

Werk van Didy Kanis ziet u bij Pantha Rei, Ottenweg 18 Oldebroek. Werk van Ingeborg Uijttenbogaard van de Spelende Engel is te vinden aan de Bovenstraatweg 49 te Oldebroek. De tuin van Agnes Groot Koerkamp aan de Koeweg 17 in 't Harde is opengesteld en haar werk kan daar gezien worden.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel