De ruim zestig muzikanten van Concordia zijn klaar voor hun deelname aan het WMC.
Volledig scherm
PREMIUM
De ruim zestig muzikanten van Concordia zijn klaar voor hun deelname aan het WMC. © Concordia

Befaamde dominee Bähler krijgt muzikaal eerbetoon van Concordia Oldebroek op internationaal concours

Met een muzikale ode aan dominee Bähler (1838-1932) hoopt muziekvereniging Concordia uit Oldebroek de juryleden van het Wereld Muziek Concours voor zich te winnen. Vrijdagavond spelen de muzikanten een speciaal voor hen geschreven compositie, Guardian Angels.

  1. SV Urk overtuigt weer eens, Sparta Nijkerk stelt teleur, KHC verslaat Alcides en Unicum blijft in het spoor van Hierden
    PREMIUM

    SV Urk overtuigt weer eens, Sparta Nijkerk stelt teleur, KHC verslaat Alcides en Unicum blijft in het spoor van Hierden

    Sparta Nijkerk had uitstekende zaken kunnen doen en zelfs op gelijke hoogte met SC Genemuiden kunnen komen, ware het niet dat er met 3-1 werd verloren bij Rijnvogels. DVS’33 en Staphorst beleefden eveneens een teleurstellende middag in de derde divisie A, terwijl SV Urk juist een zeer comfortabele zege wist te boeken. In de tweede klasse H blijft de strijd tussen Hierden en Unicum onverminderd spannend. Ook d’Olde Veste’54 en KHC blijven in hun competitie keurig meedoen om de titel.
  2. Inflatie merk je ook op de camping en je betaalt steeds vaker voor energieverbruik
    PREMIUM
    7 trends

    Inflatie merk je ook op de camping en je betaalt steeds vaker voor energiever­bruik

    Tent, slaapmat en slaapzak mogen weer van zolder, want het paasweekeinde is voor veel Nederlanders het startsein voor het kampeerseizoen. Welke tent schaffen we dit jaar aan, is er nog plek en wat gaat het kosten? Experts praten je bij over 7 opvallende ontwikkelingen op de camping. ,,Het interieur van caravans en campers wordt steeds luxer. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de toename van het aantal airco’s.”