Ongeval op beruchte N50 met vrachtwagen: één gewonde

MET VIDEOBij een botsing met een vrachtwagen op de N50 bij Kampen is vanmorgen een automobilist gewond geraakt. De weg was vanwege het ongeval enige tijd dicht. De bestuurder is overgebracht naar het ziekenhuis.

8 reacties

  • Paul Peters

    2 jaar geleden
    @Henk Koops: sinds wanneer mogen vrachtwagens harder dan 80 ? Verlagen is gewoon onzin. Het gaat vooral om gedrag van de bestuurders. Zoals een ander ook al schreef.
  • Henk Koops

    2 jaar geleden
    @evert koekoek Ach Evert, even met de witkwast er over, kan in een paar uurtjes, of even met de autospuit van fa. Koekoek! Het is toch maar een tijdelijke maatregel!!
  • Fenny Boer

    2 jaar geleden
    Zo snel mogelijk vierbaans maken! Het is van de zotten dat deze hartstikke drukke weg alleen in Overijssel tweebaans is terwijl hij in Gelderland en Flevoland wel 4 baans is!
  • evert koekkoek

    2 jaar geleden
    @Henk Koops, natuurlijk kan dat even snel een paar snelheid beperkende bordjes plaatsen. Maar dan zal ook de groene middenlijn waarmee aangegeven wordt dat de max. snelheid op deze weg 100km is, moeten worden verwijderd. Doe je dat niet, krijg je weer gezeur over onduidelijke en verwarrende weginrichting.
  • Egbert Goossen

    2 jaar geleden
    De snelheid is niet het probleem. Het gedrag van de bestuurders wel!!