De onverlaten parkeerden onder meer een zebra in het huisje.
Volledig scherm
PREMIUM
De onverlaten parkeerden onder meer een zebra in het huisje. © Google Maps/Dumpert

Gasten richten ravage aan in huisje op Landal ’t Loo: zelfs de zebra is niet veilig

Tijdens een bedrijfsfeest op Landal ’t Loo bij Oldebroek hebben enkele deelnemers zich dit weekend ernstig misdragen. Ze richtten een enorme ravage en vernielingen aan in één van de huisjes.

24 reacties

  • Yvonne Veld

    2 jaar geleden
    Zie hoe Nl. afglijdt. Onder invloed mag je blijkbaar alles doen met spullen die niet van jou zijn. Zou wel willen weten welk bedrijf zulk asovolk in dienst of aan het hoofd heeft staan.
  • kor Flokstra Kor

    2 jaar geleden
    Als bedrijf zou je toch je verantwoordelijk moeten nemen en het met Landal onderling moeten regelen. Maar nu lekt je naam van jou bedrijf uit en je bent de klos. Echt buitensporige misdragingen .
  • HAM Boelens

    2 jaar geleden
    Laat de ouders van de hufters het huisje weer opknappen.
  • Anoniem

    2 jaar geleden
    Er word hier geopperd om het personeel te ontslaan. Zo makkelijk gaat dat niet. Met eventuele rechtzaken tot gevolg.
  • Marianne Klaasen

    2 jaar geleden
    Wat voor personeel heeft dit bedrijf eigenlijk in dienst vraag ik me dan af. Trek je thuis ook je kachel en kabels van de muur? Dit bedrijf hoort gewoon alle schade te betalen + daar nog bovenop een flinke boete. Gewoon de naam van dit bedrijf openbaar maken. Het is goed mis met de mentaliteit van een heleboel mensen. Wellicht de producten van onze anti-autoritaire opvoeding? Tip aan Landal: geen huisjes meer verhuren aan grote groepen of bedrijven.
  1. Sparta Nijkerk laat dure punten liggen, DOS Kampen sloopt WVF, FC Meppel en Vitesse’63 doen geweldige zaken
    PREMIUM

    Sparta Nijkerk laat dure punten liggen, DOS Kampen sloopt WVF, FC Meppel en Vitesse’63 doen geweldige zaken

    Be Quick’28 had een week na de overwinning op SC Rouveen ook FC Meppel een tik kunnen uitdelen in de titelstrijd, maar ging in Drenthe met ruime cijfers onderuit en hoorde na afloop dat Vitesse’63 had afgerekend met De Weide. Oftewel: het wordt nog ongelooflijk spannend in de derde klasse D. DOS Kampen haalde uit tegen WVF, HHC boekte een moeizame zege, terwijl Sparta Nijkerk juist twee dure punten liet liggen.